Inspirace

Inspirace

pátek 6. listopadu 2015

Zatracený čas!

To snad ani není možné, další týden z listopadu už je pomalu fuč! Váha je ale pořád na stejném místě a ne a ne se hnout. Je pravda, že si zvykám na trochu jiný řežim, kdy se snažím jíst víceméně normálně. Hlavní důvod, proč jsem upustila od výraznější diety, je strach z jo-jo efektu. Pokud se naučím jíst celkově nějak střídmě, tak budu moc ráda.

Na druhou stranu, chci dostat ještě dolů asi 10 kilo. Takže i když už jím jinak, potřebuji, aby šla váha ještě dolů. Teď se tak ale neděje. Rozhodla jsem se, že tomu dám ještě čas. Uvidím, jaký bude příští týden a pokud se ani potom nepohnu dolů ani o píď, tak to asi budu muset začít nějak řešit!

Jídlo je teď fajn a i chodím na pilates, i když včera jsme ho nestihla, protože měl vlak zpoždění. Stejně se ale bude muset začít něco dít. Nechci, aby tohle byla konečná. Zatím ještě nepropadám panice i když se u mě střdají stavy, kdy jsem za to na sebe naštvaná, ale v globálu to zatím ještě toleruju.

Uvidím, co bude za týden a podle toho se zařídím dál. Nevěřím, že pokud budu jíst zdravě a nebudu se přejídat, že by ta váha nešla ještě o nějaké to kilo dolů. Pokud nepůjde, budu nejspíš muset zvolit jinou taktiku. Myslím ale, že bych se ještě na těch cca 70 - 72 kilo mohla dostat tímto způsobem. Počkám tedy do konce příštího týdne a pokud to bude stávkovat, začnu vymýšlet něco jiného. Možná zkusím nějaký jiný typ diety nebo radikálnější změnu jídelníčku a nebo přidám víc pohybu, což se mi popravdě zatím ještě tak úplně nechce :(.

Každopádně, to musí pomalu začít někam pokračovat. Myslím směrem dolů!!

Hubnutí zdar
Vaše Jana

Žádné komentáře:

Okomentovat